PMS 72 zoekt een web ontwikkelaar (32 uur)

Een Lead Account noemen wij een goede klant. Scrummen en sprinten heet bij ons even de koppen bij elkaar steken en hard werken. De afdeling projectmanagement is Marije. Account executive? Dat ben je gewoon zelf. En voor strategische heisessies hebben we de Witte de Withstraat, hier om de hoek.

Wie zijn wij?

PMS 72 is een ontwerp & web studio in het hart van Rotterdam. We zijn gespecialiseerd in ontwerp & productie van multiplatform websites en doen dit al zo’n steady 20 jaar. Naast websites maken we online jaarverslagen, nieuwsbrieven, catalogi en tijdschriften. 

PMS 72 bestaat uit een klein, divers team met een Rotterdamse no-nonsense aanpak. We zijn service gericht, maar ook goed eigenwijs. Naast inhoudelijk interessante projecten vinden we de balans tussen in- & ontspanning heel belangrijk. Niemand werkt daarom full time. En we nemen de tijd voor een gezamenlijke lunch, we drinken regelmatig een biertje en de bedrijfsmasseur brengt om de week een bezoek.

Wat kan jij?

Als web ontwikkelaar van PMS 72 bouw je mee aan mooie en vernieuwende websites. Je bent onderdeel van een compact ontwerpteam waarbij je de complexere projecten onder je hoede neemt. Je luistert naar opdrachtgevers en geeft je advies. Toeleveranciers en uitvoerders brief en begeleidt je. Daarnaast is het je tweede natuur om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en creativiteit. 

Je bent als een vis in het water met de volgende tools en programma’s:
HTML, PHP, (S)CSS, JavaScript, WordPress, Git, Homebrew, Gulp, Yarn, Webpack, Composer, Laravel, Twig, PHPMyAdmin en MySQL. En ook met Adobe Illustrator, Sketch en Photoshop. 

Wat heeft PMS 72 te bieden?

  • contract voor 32 uur per week
  • goed salaris op basis van opleiding en ervaring, bepaald naar richtlijnen van de branchevereniging
  • een lichte werkplek in het centrum van Rotterdam
  • vrijheid en zelfstandigheid
  • goede koffie, dagelijks verse lunch & regelmatig een gezellige borrel  
  • om de week een bedrijfsmassage

Interesse? 

Wil je graag bouwen aan mooie websites in een compact, Rotterdams team? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
Stuur een mail met je CV en motivatie naar Deborah Kraaijeveld: deborah@pms72.com. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.