PMS 72 zoekt een Project manager (24/32 uur) 

Hou je van schaken, dammen en stratego op verschillende borden tegelijk? En heb je communicatieve- en technische skills die je het liefst inzet voor culturele- en publieke opdrachtgevers? Dan willen wij jou héél graag leren kennen.

Wie zijn wij?

PMS 72 is een bureau voor digitale zaken in het hart van Rotterdam. We zijn gespecialiseerd in ontwerp & ontwikkeling van multiplatform websites en doen dit al meer dan 20 jaar. Naast websites maken we online jaarverslagen, nieuwsbrieven, catalogi en tijdschriften.

PMS 72 bestaat uit een klein, divers team met een R’damse no-nonsense aanpak. We zijn service gericht, maar ook eigenwijs genoeg om onze opgedane ervaring en kennis te delen. Naast inhoudelijk interessante projecten vinden we de balans tussen in- & ontspanning heel belangrijk. Niemand bij ons werkt full time. We nemen de tijd voor een gezamenlijke lunch, drinken regelmatig een drankje na werk en de bedrijfsmasseur brengt om de week een bezoek.

Wat kan jij?

Als Project manager coördineer je projecten, bewaak je het budget en zorg je ervoor dat het werk volgens onze kwaliteitseisen op de afgesproken tijd wordt opgeleverd. Jouw digitale kennis is goed op orde: je hebt gevoel voor projectprocessen, kunt functionaliteiten inzichtelijk maken én testen. Als vanzelfsprekend heb je ervaring met het aansturen van een team. Daarnaast kun je de inhoud van een project op een heldere manier naar de klant vertalen en stuur je waar nodig het proces bij. Je werkt dagelijks met Trello & Slack en misschien ook met Miro & Notion.

Wat heeft PMS 72 te bieden?

  • een contract voor minimaal 24 / maximaal 32 uur per week
  • een goed salaris op basis van opleiding en ervaring
  • een lichte werkplek in het centrum van Rotterdam en de mogelijkheid om thuis te werken
  • een hoop vrijheid en zelfstandigheid
  • een gezonde scheiding van werk en privé (we werken hard, maar alleen incidenteel over)
  • zeven fijne collega’s
  • goede koffie en thee, dagelijks verse lunch & regelmatig een gezellig drankje na werk
  • om de week een bedrijfsmassage door onze vaste masseur Willem

Interesse?

Wil je graag meehelpen aan de productie van mooie websites in een compact Rotterdams team? 
Dan zien we je reactie graag tegemoet. Stuur een mail met je CV en motivatie naar Deborah Kraaijeveld: deborah@pms72.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.